/ Bedrijventerrein Schinkel Amsterdam

Bedrijventerrein Schinkel Amsterdam

Reclamebureau Lemm en Ten Haaf /B2B is gevestigd op het Schinkel bedrijventerrein in Amsterdam. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar vanaf de Amsterdamse Ring A10. Vanaf afslag S107 rij je zo het terrein op. Lemm en Ten Haaf is gevestigd in pand Westhaghe. Dit is het witte HNK pand dat zich aan je linkerhand bevindt als je het bedrijventerrein oprijdt.

Bepaal je route op de plattegrond via Google Maps.

Parkeren op bedrijventerrein Schinkel Amsterdam

Een van de grote voordelen van een bezoek aan het bedrijventerrein Schinkel is het parkeertarief. Je betaalt voor de eerste 3 uur 0,10 euro per uur aan kosten. Daarna geldt een hoger tarief. Veel werknemers van de bedrijven op het terrein maken hier grif gebruik van. Zij betalen ’s ochtends 0,30 euro en kopen rond 12.00 en 15.00 uur een nieuw kaartje. Parkeerbeheer is ook bekend met deze praktijk en controleert regelmatig rondom de ‘bijvultijden’.

Betalen met plastic op bedrijventerrein de Schinkel

Sinds enige tijd is betalen met betaalkaarten ingevoerd op het Schinkel bedrijventerrein. Je kunt bij de automaten chippen, pinnen of betalen met een creditcard. Let op dat je het nummerbord van je auto weet als je gaat betalen, anders moet je weer teruglopen naar je auto. Dit kenteken moet worden ingevoerd bij het betalen. Met het kaartje dat je vervolgens ontvangt, hoeft overigens niet meer op je dashboard te worden gelegd. Op basis van het ingevoerde kenteken weet de controleur reeds dat er betaald is. Het uitgeprinte kaartje is voor je eigen administratie.

Parkeren ’s avonds en in het weekend

Op het grote parkeerterrein aan het begin van bedrijventerrein Schinkel is overdag vaak voldoende parkeerruimte voor bezoekers. ’s Avonds en in het weekend is het lastiger om een parkeerplaats te vinden, omdat omwonenden en andere bezoekers van Amsterdam inmiddels bekend zijn met het feit dat er na 19.00 uur ’s avonds gratis geparkeerd kan worden.

Meer weten?
Neem contact met ons op