Legal People cover

Hoe behandel je een ingewikkeld onderwerp op ontwapenende wijze?

Legal People is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van executive search voor juristen. Hun nieuwe label Compliance People richt zich specifiek op juristen op het gebied van wet- en regelgeving. Hoe branden we dit nieuwe merk op een toegankelijke manier?

Compliance People

Compliance People denkt verder dan in vacatures

Er komt heel wat kijken bij het opzetten en uitvoeren van een solide compliance-beleid, in lijn met de business ethics van een organisatie. Van uitvoerend medewerker tot verantwoordelijk lid van de raad van bestuur, allemaal lopen we wel eens tegen een situatie aan waarin het aankomt op zakelijke ethiek, wanneer wettelijke regels geen houvast bieden. Dit gevaar van een ethische uitglijder en de onzekerheid bij het vinden van de juiste balans drukken we uit in aansprekende 1/1 advertenties in het Financieel Dagblad.

Legal People posters

Ondersteund met een bannercampagne op FD.nl en BNR.nl

Legal People banner

Tegelijk met opvallende radiocommercials op BNR, ingesproken door de mensen van Compliance People zelf – wel zo persoonlijk.

Let’s Talk!

En alle conversie gericht op sitebezoek en de uitnodiging om vrijblijvend het gesprek aan te gaan en/of deel te nemen aan het Compliance-Ontbijt.

Legal People website

Wil je ook een opvallende campagne?

Neem dan contact op met Hans of Marjolein.

Contact