Vacature Account / Projectmanager

/ Vacature Account / Projectmanager

Account/Projectmanager met lef! (32-36 uur)

Lemm en Ten Haaf is hét creatieve Amsterdamse marketingbureau voor B2B en Health communicatie. Met een ambitieus team werken we dagelijks aan mooie campagnes voor onze klanten. Persoonlijk, scherp en onderscheidend. Gedreven om zaken voor elkaar te krijgen. We groeien hard en zijn op zoek naar een enthousiaste account-/projectmanager met lef en met minimaal 5 jaar bureau-ervaring op nationale en internationale klanten. Iets voor jou?

Wat?
Je werkt zowel zelfstandig als in teams op klanten in o.a. finance, industrie, IT, dienstverlening en healthcare. Je stelt (de)briefings op, maakt en bewaakt planningen, brieft studio en creatie, regelt de productie en monitort de financiën. Ofwel van A tot Z ben je verantwoordelijk voor een goed resultaat voor klant én bureau.

Wie?
We zoeken een sprankelende, doortastende professional op minimaal HBO-niveau met veel ervaring in online marketing. Iemand die zich kan verdiepen in klanten en een prettige gesprekspartner is. Je hebt lef, neemt initiatief en schakelt snel en doordacht. Je begint geen project zonder duidelijkheid en bent stipt in de uitvoering. Je communiceert uitstekend in het Nederlands en Engels. En niet te vergeten, je bent in het bezit van een stoot humor en een rijbewijs.

Zin?
Wij werken met een gedreven team van professionals en een flexibele schil van ‘vaste’ freelancers voor grote en ambitieuze merken. Ben je klaar voor een echte uitdaging en wil je je verder ontwikkelen? Dit is je kans! Stuur direct een mail naar astrid@lemm-tenhaaf.nl of bel voor meer informatie over deze functie met Marjolein Fritschy: 020 – 4201172.

Mensen