Gezocht: Projectmanager die de B2B-markt wil veroveren (32u)

Lemm en Ten Haaf /B2B is hèt creatieve bureau dat zakelijke communicatie op de kaart zet. Persoonlijk, scherp en onderscheidend. Omdat we hard groeien kunnen we de hulp van een ambitieuze projectmanager – jij dus – goed gebruiken.

Ben jij de communicatiespecialist die ons accountteam komt versterken?

Wat je gaat doen

Je ondersteunt onze accountmanagers bij de uitvoering van projecten. Dat betekent snel schakelen en (pro-)actief meedenken. Je belangrijkste taak is het begeleiden van en samenwerken met externe partijen als drukkers en mediabureaus en intern met studio en creatie. Het opzetten en bewaken van planningen en offertes is hier een belangrijk onderdeel van, evenals de administratieve verwerking. Daarnaast draag je eindverantwoordelijkheid voor een aantal klanten.

Wie hebben we nodig?

We zoeken een slimme, doortastende en zorgvuldige projectmanager die gemotiveerd is om verder te groeien in het communicatievak. Iemand die zich goed verdiept in klanten en een prettige gesprekspartner voor ze is. Je houdt overzicht in een dynamische omgeving en bent stipt in de uitvoering. Het maakt je daarbij niet uit of je in het Nederlands of Engels communiceert. Je hebt je studie HBO of WO afgerond en al enkele jaren ervaring opgedaan in het marketing-/communicatievak. Online en social kun je uitstekend uit de voeten.

Zin om te beginnen?

Wij werken met een gedreven team van vaste mensen en freelance-specialisten voor grote en veelbelovende merken in de B2B / Farma-branche. Kom jij ons helpen? Mail dan je reactie naar marjolein@lemm-tenhaaf.nl.

Contact:

Lemm en Ten Haaf /B2B
Marjolein Fritschy, Account Manager
marjolein@lemm-tenhaaf.nl
Telefoon: 020 420 11 72