TenCate Protective Fabrics

TenCate Protective Fabrics

De tijd dat een off duty brandweerman zijn werkkleding rechtop kon laten staan is voorbij. De nieuwe generatie kleding voor brandweerkorpsen is uiterst soepel en voelt zacht aan – het tegenovergestelde van de traditionele ‘vuurharnassen’.

TenCate Protective Fabrics

TenCate Protective Fabrics introduceert Nomex® Advance Truecolor: een nieuwe stap in de evolutie van stugge brandwerende kleding naar comfortabel zittende, goed ademende veiligheidskleding voor de moderne brandweervrouw- en man. Kleding die er bovendien eigentijds en hip uitziet, want het oog wil ook wat.

Met deze introductie beoogt TenCate Protective Fabrics – een toonaangevende, wereldwijd opererende producent van beschermende kledingstoffen – haar Europese marktaandeel in Europa te vergroten. Communicatie rondom deze producten is traditioneel vrij standaard: in een vuurrijke omgeving, om aan te geven dat de dragers van de pakken onder druk staan. Dat leidt af van waar het werkelijk om gaat: de pakken zelf. Focus ligt bij deze introductie daarom op de flexibiliteit, het comfort en het eigentijdse karakter van de kleding. Dankzij een neutrale achtergrond en flexibel bewegend brandweerpersoneel krijgt Nomex® Advance Truecolor de aandacht die het verdient.

Bij Lemm en Ten Haaf /B2B benaderen we merken en producten op een manier die niet alledaags is. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?