/ B2B bureau Amsterdam

Hét B2B bureau in Amsterdam

Een B2B bureau dat de juiste taal spreekt, jouw markt kent en weet waar je doelgroep zit. Dat is Lemm en Ten Haaf /B2B. Een creatief marketing bureau met maar één focus: B2B. Wij doen zakelijke marketing en communicatie er niet bij – zoals veel bureaus – maar zien het als onze kracht en specialiteit.  We gaan graag met je in gesprek.

B2B branding marketing digital

Lemm en Ten Haaf /B2B, het Amsterdamse bureau voor zakelijke marketing en communicatie

We werken onder andere voor organisaties als DEKRA (testen en certificering), TenCate Protective Fabrics (beschermende beroepskleding), Neste (hernieuwbare brandstof), Schroders (asset management), Thinkwise (low-code software) en Legal People (executive search).

Een aantal van onze klanten:

B2B klanten

Het B2B bureau om zaken voor elkaar te krijgen

Zoals gezegd: bij Lemm en Ten Haaf /B2B is zakelijke marketing en communicatie ons specialisme. We spreken dan ook dagelijks bedrijven in een groot aantal branches die met vraagstukken zitten die ongetwijfeld herkenbaar zijn:

  • Hoe bereik je de juiste CXO?
  • Hoe zorg je voor relevante content op ieder touchpoint in de buyer journey?
  • Waar liggen de specifieke kansen in jouw markt?

Met een team van gedreven professionals zorgen we voor creatieve, aansprekende communicatie. Om zaken voor elkaar te krijgen. Zakelijke marketing en communicatie met een helder doel: resultaat!

Mensen

Kom je langs in Amsterdam? Of liever (video)bellen?

Wie zijn onderneming stappen wil laten zetten, heeft een bureau nodig dat volledig thuis is in B2B. We gaan graag in gesprek over hoe we jouw onderneming verder kunnen helpen. Neem contact op met Hans of Marjolein via onderstaand contactformulier of bel (020) 420 11 72.

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner

Marjolein Fritschy

Marjolein Fritschy
Account Manager / Partner