Vissen in een krappe arbeidsmarkt:

Hoe zorg je dat ze bijten?

Vissen in een krappe arbeidsmarkt:

Hoe zorg je dat ze bijten?

/ Employer Branding & Recruitment Marketing

Onderscheid jezelf als werkgever met een sterk 'employer brand'

De huidige arbeidsmarkt is op drift. Ook in B2B. Veel bedrijven hebben een zware dobber aan het binnenhalen van de juiste personen op het juiste moment. Lemm en Ten Haaf /B2B is specialist op het gebied van B2B-communicatie, we ontwikkelen sterke werkgeversmerken en succesvolle wervingscampagnes. Als geen ander weten we de juiste kandidaten te bereiken én te raken. We vertellen je graag hoe we dat aanpakken.

Employer branding, relevanter dan ooit

Onderscheid jezelf als werkgever met een sterk employer brand. Een sterk werkgeversmerk geeft je organisatie een eigen stem en een eigen geluid. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid op de arbeidsmarkt en werkt als een magneet voor het aantrekken van het juiste talent. Een sterk employer brand valt op, activeert, is authentiek en past bij de merk- en kernwaarden van je organisatie.

De kapstok voor een sterk werkgeversmerk

Omschrijf je werkgeversmerk in een aantrekkelijke Employee Value Proposition: jouw werkgeversbelofte. Waarin jouw imago en reputatie samenkomen. Voeg hier de identiteit en ambities van je organisatie aan toe en je hebt dé kapstok voor externe en interne communicatie.

Aan de slag met slimme recruitment marketing

Heb je je kapstok goed opgetuigd, trek dan met een uitgekiende recruitment marketingcampagne de aandacht van precies dié kandidaten die je in je organisatie erbij wilt hebben. En bevestig je tegelijk je huidige werknemers in hun keuze om bij jouw bedrijf te werken. We vertellen graag meer over onze /JOBS-aanpak in een 10-minuten (video)call.

Bekijk onze cases:

dekra_employer-fulhd-cover

Employer branding & recruitment campagne

DEKRA als A-werkgever

Voor DEKRA ontwikkelden we een employer branding communicatieconcept voor recruitment campagnes. Niet alleen om zichtbaarheid en naamsbekendheid van DEKRA als werkgever te vergroten. Maar ook om openstaande vacatures met specifieke (technische)  functieprofielen in te vullen.

Legal People Kandidaten

Wervingscampagne nieuwe kandidaten

Legal People – Nieuwe energie!

Legal People vroeg Lemm en Ten Haaf /B2B een recruitment marketing campagne te ontwikkelen binnen het bestaande communicatieconcept ‘Nieuwe energie’. Ditmaal gericht op nieuwe kandidaten voor opdrachtgevers.

Medux

Employer branding & recruitment platform

Medux employer branding & recruitment platform

Weten waar je voor werkt. En voor wie. Dat motiveert, geeft kracht, voldoening én leidt tot resultaat. Op de recruitment website van Medux (Wetenwaarjevoorwerkt.nl) staat niet alleen een overzicht van alle vacatures, maar krijg je bovenal een indruk van de mensen die er werken en de mentaliteit die daar heerst. Ook staan medewerkers en hun dagelijkse werkzaamheden centraal; trotse, gemotiveerde professionals die mensen met een bewegingsbeperking helpen om maximaal mee te doen in de maatschappij.

EVOS wervingscampagne in Terneuzen

Lokale wervingscampagne

Evos zoekt Operators rondom Terneuzen

Met een serie DOOH (Digital Out of Home) uitingen rondom Terneuzen creëert Evos lokaal zichtbaarheid: Operators gezocht!

Waarom kiezen voor Lemm en Ten Haaf /JOBS?

  • Doelgerichte /JOBS-aanpak: volg de 7 stappen voor een succesvolle wervingscampagne
  • Indeed Agency Partner: exclusieve market insights en strategisch advies
  • 25 jaar kennis van B2B bedrijven, mensen, cultuur en de sectoren
  • Aansprekende, menselijke communicatie
  • Samenwerking tussen marketing & HR
  • Communicatie van de merk- en kernwaarden (intern én extern)
  • Alle disciplines onder één dak, online en offline: strategie, creatie, realisatie, optimalisatie
  • Groot netwerk van experts: foto, video, animatie, media, campagne management, etc.

 

In 10 minuten wijzer over onze aanpak voor succesvolle (B2B) arbeidsmarkt-communicatie.

Bel Hans Lemm of maak een afspraak voor een (video)call en laat je in 10 minuten informeren over onze /JOBS-aanpak. Volg de /JOBS-stappen en maak van jouw wervingscampagne een succesvolle business case. Vul onderstaand formulier in:

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner

Geef een voorkeur op voor een 15-minuten afspraak. We bevestigen z.s.m. het gekozen moment (indien beschikbaar) of nemen contact op voor een alternatief moment.