Vissen in een krappe arbeidsmarkt:

Hoe zorg je dat ze bijten?

Vissen in een krappe arbeidsmarkt:

Hoe zorg je dat ze bijten?

/ Employer Branding & Recruitment Marketing

Onderscheid jezelf als werkgever met een sterk 'employer brand'

De huidige arbeidsmarkt is op drift. Zeker in B2B. Daarom hebben bedrijven een zware dobber aan het binnenhalen van de juiste personen op het juiste moment. Lemm en Ten Haaf /B2B heeft ruim 25 jaar expertise op het gebied van B2B-communicatie. Wij kennen als geen ander de mensen en functies binnen de B2B-bedrijven. Met onze kennis en ervaring in uiteenlopende B2B sectoren, weten we de juiste mensen te bereiken én te raken.

Employer branding is nu relevanter dan ooit!

Onderscheid jezelf als werkgever met een sterk ‘employer brand’. Met een sterk werkgeversmerk geef je je organisatie een eigen stem en een eigen geluid. Dat zorgt voor meer herkenbaarheid op de arbeidsmarkt en werkt als magneet voor het aantrekken van het juiste talent. Een sterk employer brand valt op, activeert, is authentiek en past bij de merk- en kernwaarden van je organisatie.

Hoe bouw je een sterk werkgeversmerk?

Omschrijf je werkgeversmerk in een aantrekkelijke Employee Value Proposition: jouw werkgeversbelofte. Waarin jouw imago en reputatie samenkomen. Voeg hier de identiteit en ambities van je organisatie aan toe en je hebt dé kapstok voor alle externe en interne communicatie.

Slimme recruitment marketing

Nadat je je kapstok goed hebt opgetuigd, trek je met een uitgekiende recruitment marketing campagne de aandacht van precies die sollicitanten die je in je organisatie wilt hebben.

Bekijk onze cases:

dekra_employer-fulhd-cover

Employer branding & recruitment campagne

DEKRA als A-werkgever

Voor DEKRA ontwikkelden we een Employer branding communicatieconcept voor recruitment campagnes. Niet alleen om zichtbaarheid en naamsbekendheid van DEKRA als werkgever te vergroten. Maar ook om openstaande vacatures met specifieke functieprofielen in te vullen.

Legal People Kandidaten

Wervingscampagne nieuwe kandidaten

Legal People – Nieuwe energie!

Legal People vroeg Lemm en Ten Haaf /B2B een recruitment marketing campagne te ontwikkelen binnen het bestaande communicatieconcept ‘Nieuwe energie’. Ditmaal gericht op nieuwe kandidaten voor opdrachtgevers.

Medux

Employer branding & recruitment platform

Medux employer branding & recruitment platform

Weten waar je voor werkt. En voor wie. Dat motiveert, geeft kracht, voldoening én leidt tot resultaat. Op de recruitment website van Medux (Wetenwaarjevoorwerkt.nl) staat niet alleen een overzicht van alle vacatures, maar krijg je bovenal een indruk van de mensen die er werken en de mentaliteit die daar heerst. Ook staan medewerkers en hun dagelijkse werkzaamheden centraal; trotse, gemotiveerde professionals die mensen met een bewegingsbeperking helpen om maximaal mee te doen in de maatschappij.

Waarom kiezen voor Lemm en Ten Haaf /JOBS?

  • 25 jaar kennis van B2B bedrijven, mensen, cultuur en de sectoren
  • aansprekende, menselijke communicatie
  • samenwerking tussen marketing & HR
  • communicatie van de merk-  en kernwaarden (intern én extern)
  • alle disciplines onder één dak: strategie, creatief concept, content creatie, realisatie
  • groot netwerk van experts: fotografie, video, animatie, media, campagne optimalisatie, etc.

Meer weten over hoe je employer branding kunt inzetten voor succesvolle arbeidsmarkt-communicatie?

Bel Hans Lemm of Marjolein Fritschy voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner

Marjolein Fritschy

Marjolein Fritschy
Account Manager / Partner