Diensten

/ Diensten

Creatieve en strategische marketing communicatie voor B2B

Wij ontwikkelen opvallende (geïntegreerde) marketingcampagnes binnen de B2B markt. Online, offline, above en below the line. Onze aanpak? Van strategie (fundament) naar creatie (onderscheidend) tot strakke realisatie (resultaat).

Strategie

Strategie

Een goed strategisch plan vormt de basis van elke opdracht, groot of klein. Wat is precies de doelstelling? Meer bezoek op de website, een succesvolle productintroductie, een betere naamsbekendheid, leadgeneratie? Het maakt niet uit wat de vraag precies is, in de strategiefase analyseren we de klant en/of het product en de vraag en bepalen we de route naar succes. Dit is zelden een dik strategisch rapport, maar bij voorkeur een samenvatting op maximaal een A4tje. Een helder plan voor de toekomst én het uitgangspunt voor de volgende stap: Creatie.

Creatie

Creatie

Lemm en Ten Haaf is ontstaan uit een creatief team. Hans Lemm (Copy) en Quicho Ten Haaf (Art). Creatie zit dus verankerd in ons DNA. Conceptontwikkeling en Art & Copy maken de boodschap tastbaar en overtuigend. In deze fase komen de plannen op papier tot leven. Doordat alle creatieven, online- en offline specialisten, op één open vloer werken, blijven ze nauw betrokken bij het proces na de creatie: De realisatie.

Realisatie

Realisatie

Graphic design, UX/UI design, front- en backend development, vormgeving/DTP, video, animatie. Alle specialiteiten om de creatieve ideeën tot werkelijkheid te brengen zijn bij Lemm en Ten Haaf aanwezig. Online marketing, social media campagnes, SEO/SEA, salespresentaties, printcommunicatie, DM: op onze productie-traffic afdeling weten ze projecten tot in de puntjes te begeleiden. Zo krijgen we jouw doelgroep in beweging.

Meer weten over onze aanpak?

Ga naar contact of bel Hans of Marjolein op (020) 420 11 72.