/ Lemm en Ten Haaf /B2B

Lemm en Ten Haaf /B2B, hét B-to-B reclamebureau om zaken voor elkaar te krijgen!

Aansprekende business-to-business communicatie, daar geloven wij in. Grappig, scherp, of met emotie. We praten immers met mensen, niet met bedrijven. Zo gaan wij ook met onze klanten om – een persoonlijke klik leidt tot het beste resultaat. Dat heeft het verleden ruimschoots bewezen. Daarom doen we wat we doen. Met passie en inzet.

Hoe maken we aansprekende B-to-B communicatie die leidt tot resultaat?

Door alles te weten van de klant en zijn markt. Door te praten met alle geledingen binnen het bedrijf, maar ook met klanten en soms zelfs toeleveranciers. En door precies te weten waar het verschil wordt gemaakt. Dit vormt de basis voor strategie, concept en realisatie. En het resultaat? Daar mag je ons op afrekenen!

Ons werk vertelt ons verhaal.

Wij brengen onze klanten verder, en zij ons. Wat we doen vloeit logisch voort uit de merkwaarden en doelstellingen van opdrachtgevers. Dat geldt zowel voor omvangrijke, omni-channel trajecten, maar ook voor kleinere stand-alone projecten. Wij zorgen voor opvallen en beklijven. En dragen tevens de regie voor herkenning en een consistente boodschap.

Reclamebureau Lemm en Ten Haaf /B2B. Om zaken voor elkaar te krijgen.

Bekijk ons werk en volg ons op TwitterFacebook of LinkedIn.

Benieuwd hoe we je communicatie een boost kunnen geven?
Bel Hans Lemm of Quicho Ten Haaf: (020) 420 11 72.

Of neem contact met ons op