/ B2B reclamebureau

B2B reclamebureau nodig?

Wie op zoek is naar een gespecialiseerd B2B reclamebureau, wil een creatief bureau dat weet waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe zij getriggerd wordt. Een reclamebureau dat jou net zo goed begrijpt als de doelgroep die je wilt bereiken. Dat is Lemm en Ten Haaf /B2B.

 

B2B branding marketing digital

Lemm en Ten Haaf /B2B is gespecialiseerd in zakelijke marketing en communicatie

We rekenen organisaties als DEKRA (testen), TenCate Protective Fabrics (beroepskleding), Neste (brandstof), Schroders (financiën), Thinkwise (ICT) en Legal People (HR) tot onze klantenkring.

Een aantal van onze klanten:

B2B klanten

B2B reclamebureau met een antwoord op jouw vragen

Een B2B reclamebureau dat is gespecialiseerd in zakelijke marketing vind je niet zomaar. Veel reclamebureaus doen B2B marketing ‘erbij’ en moeten hun aandacht tussen B2B en B2C verdelen. Bij Lemm en Ten Haaf is B2B marketing het specialisme en onze enige focus.

We spreken dagelijks bedrijven in een groot aantal branches die te maken hebben met herkenbare vraagstukken, als:

  • Hoe bereik je de hele DMU (beslissers en beïnvloeders)?
  • Wat zoekt de zakelijke bezoeker op mijn website?
  • En vooral: waar liggen de specifieke kansen in mijn markt?

De kans is groot dat we eerder al in jouw branche actief zijn geweest. Zo hebben we ervaring in onder meer financiële dienstverlening, (maak)industrie, ICT/technologie en zakelijke dienstverlening. Hieronder staan een aantal succesvolle projecten die we voor klanten uit deze branches hebben uitgevoerd.

Kennismaken? Samen krijgen we zaken voor elkaar

Wie zijn onderneming stappen wil laten zetten, heeft een B2B bureau nodig dat van wanten weet. Een bureau dat ervaring heeft met jouw vakgebied en dat creatieve en effectieve oplossingen op het gebied van B2B marketing en communicatie bedenkt. Daar gaan we graag over met je in gesprek. Neem contact op met Hans Lemm of Marjolein Fritschy via onderstaand contactformulier of bel ons op (020) 420 11 72.

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner