Herken zakelijke bezoekers op je website met Leadinfo

/ Herken zakelijke bezoekers op je website met Leadinfo

Herken eenvoudig zakelijke bezoekers op je website met Leadinfo

Lemm en Ten Haaf /B2B is partner van Leadinfo.  Met de leadgeneratie software van Leadinfo herken je eenvoudig en realtime zakelijke bezoekers op je website.

Leadgeneratie software

Leadinfo herkent de bedrijven die je website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een – uit diverse bronnen samengestelde – database. In een overzichtelijk dashboard worden bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen getoond. Zo weet je precies welke bedrijven je website bezoeken én wat deze bedrijven op je website doen. Het wordt inzichtelijk welke pagina’s ze bezoeken, in welke volgorde ze dat doen en wat de duur van het bezoek per pagina is.

Slimme triggers

Door zogenaamde triggers in te stellen worden interessante bedrijven voorzien van labels waardoor marketing of sales automatisch kan zien wat de meest veelbelovende leads zijn. Met deze triggers is het bijvoorbeeld ook mogelijk om verkeer dat afkomstig is van Google Ads campagnes te labelen. Hierdoor kun je de kwaliteit van je campagne beter beoordelen. Bereik je de juiste bedrijven met je campagne? En op welke manier gebruiken ze je website?

Speciaal voor B2B marketing en sales

Omdat alleen bedrijven worden herkend, en niet individuele bezoekers, valt dit niet onder de richtlijnen van de AVG en schend je geen privacyrechten. Interessante bedrijven kunnen vervolgens wel door marketing in campagnes worden meegenomen. Of door sales benaderd worden door op LinkedIn op zoek te gaan naar de juiste contactpersonen. Kortom, voor B2B marketing en sales biedt Leadinfo interessante informatie en kunnen waardevolle inzichten worden opgedaan.

Eenvoudig starten met een trial

Als partner van Leadinfo kan Lemm en Ten Haaf /B2B een (gratis) 14-daagse trial aanbieden. Met het plaatsen van een simpele tracking code op je website kun je al van start. Na twee weken evalueren we het aantal bedrijven dat is herkend en op basis hiervan kan een maandelijks abonnement worden afgesloten.

Interessant? Neem gerust contact op voor meer informatie, een demo of een gratis trial.