Maak kennis met Ralf: onze nieuwe Digital Designer

/ Maak kennis met Ralf: onze nieuwe Digital Designer

Maak kennis met Ralf: onze nieuwe Digital Designer

Het zoeken (en vinden) van een nieuwe Digital Designer was bepaald geen overbodige luxe. Onze Digital Director kon op zijn zachtst gezegd wel een helpende hand gebruiken. Gelukkig was daar plots Ralf Martin, Lemm en Ten Haafs nieuwste aanwinst. Hij stelt zich kort voor.

“Wie ben ik? Mijn naam is Ralf Martin – of gewoon Ralf in het kort. Een 39-jarige typische geek: gek op het spelen van Dungeons & Dragons en videogames, en op het kijken van superheldenfilms. Maar no worries, ik kan ook nog heel serieus zijn, als het moet…

Ik heb een geweldig lief en grappig dochtertje van bijna 7 jaar en ben getrouwd met een bloedmooie vrouw. En nu heb ik sinds 1 april (géén grap!) ook nog eens een geweldige baan; die van (eerste en enige) Digital Designer bij Lemm en Ten Haaf. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin. Of ik gelukkig ben? Nou… Als Covid-19 nou ook nog eens even weg gaat en blijft, dan: ja, absoluut!”

Benieuwd naar de rest van het team achter Lemm en Ten Haaf? Klik hier om iedereen even te bekijken.