Vera, de nieuwe projectmanager bij Lemm en Ten Haaf

/ Vera, de nieuwe projectmanager bij Lemm en Ten Haaf

Ontmoet Vera: onze nieuwe projectmanager

Voor een succesvolle uitvoering van een project is goed projectmanagement van levensbelang. Maar als de projecten de pan uit rijzen… Dan wordt het tijd voor een nieuwe. Een nieuwe projectmanager, welteverstaan. En wat voor één! Onder de rook van Amsterdam vonden we Vera Thomassen, pragmaticus pur sang. Ze stelt zich even voor:

Froukje, Teun en Sjuul

“Ik woon met mijn Jack in het altijd spannende Amstelveen. Samen hebben we twee kids, Froukje en Teun, die beiden inmiddels langer zijn dan ik – en dus bijna volwassen…

Reizen is onze gemene deler: om het jaar proberen we met ons vieren een nieuwe, overzeese plek te ontdekken. Aan onze mooiste trip, in een 4×4 met tent op het dak door Namibië, koesteren we fantastische herinneringen. Onze adoptiehond Sjuul heeft ons aankomende empty nest syndrom alvast gevuld en maakt het plaatje compleet; zij zorgt er ook voor dat ik veel mooie, nieuwe wandelplekken ontdek.

Sport en cultuur

In mijn vrije tijd ben ik best sportief – al zeg ik het zelf. Hardlopen, bootcamp, Pilates, suppen en skiën zijn daarbij de favorieten. Daarnaast vind ik het heerlijk om met vrienden op stap te gaan, inclusief lekker eten en drinken. Ook proberen we met onze Museumkaart flink wat musea van ons lijstje af te vinken, onder meer Museum MORE in Gorssel stond al hoog op het lijstje vanwege de Bob Ross-tentoonstelling. De World Press Photo-expositie in de Nieuwe Kerk is ieder jaar een must.”

Benieuwd naar de rest van het team achter Lemm en Ten Haaf? Klik hier om hen weer even in de ogen te kunnen kijken.