Legal People – Wervingscampagne

Wervingscampagne nieuwe kandidaten Legal People

Legal People vroeg Lemm en Ten Haaf /B2B een vervolgcampagne te ontwikkelen binnen het eerder ontwikkeld communicatieconcept ‘Nieuwe Energie’. Ditmaal gericht op nieuwe kandidaten voor opdrachtgevers.

Legal People

Legal People

 

Energie in balans

Potentiële kandidaten (juristen) bij advocatenkantoren en bedrijven of instellingen met juridische afdelingen moeten Legal People zien als marktleider voor werving en selectie van juridische professionals. Legal People maakt een zorgvuldige selectie bij het vinden van een match tussen een kandidaat en een werkgever en volgt hiervoor een vaste, bewezen methodiek. Onderdeel van deze methodiek is een unieke PACT-meting – deze geeft inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpotentieel van de kandidaat. Wat geeft energie en wat kost juist energie? De campagne richt zich met name op juristen in de leeftijdscategorie 30-40 jaar, die belang hecht aan een goede work-life balance.

LP1

LP2

LP3

LP4

Nieuwe omgeving, nieuwe energie

Het vinden van de juiste energiebalans bepaalt of je matcht met een vacature, met een werkplek, je team en organisatie. Met de unieke PACT-meting van Legal People ontdek je waar je kwaliteiten liggen en of je deze ook echt kunt inzetten om energie te leveren en te krijgen. Bovendien krijg je inzicht in jezelf om te bepalen waar je staat en waar je heen wilt. Dat geeft meer energie, op je werk én privé.

LP billboard

Als jurist op de juiste plek met PACT™ van Legal People

Doelgroep moet getriggerd worden om meer te willen weten over de specifieke aanpak van Legal People en de PACT-meting in het bijzonder. Op de website van Legal People kun je een online PACT-meting doen om vervolgens tijdens een kennismakingsgesprek bij Legal People op kantoor de uitkomsten door te nemen.

Legal People website

Wil je ook een opvallende campagne?

Neem dan contact op met Hans of Marjolein.