/ B2B marketingbureau

Creatief marketingbureau met focus op B2B

Wij zijn Lemm en Ten Haaf /B2B. Een creatief marketingbureau met maar één focus: B2B marketing. We doen zakelijke marketing en communicatie er niet bij – zoals veel bureaus – maar zien het als onze kracht en specialiteit. Wij willen zaken voor elkaar krijgen voor onze klanten.

B2B branding marketing digital

We staan voor zakelijke communicatie, met een aansprekend gezicht en een persoonlijke touch. We praten immers met mensen, niet met bedrijven. Daarbij is het doel van alle communicatie helder: resultaat. Wat dat resultaat is, dat bepalen we samen: van meer zichtbaarheid is voor jouw onderneming, tot een grotere merkbekendheid of keiharde conversies.

Als ondernemers willen we hier ook op afgerekend worden. We geloven tenslotte in onze aanpak.

Een aantal van onze klanten:

B2B klanten

Lemm en Ten Haaf /B2B – Hét B2B-reclamebureau van Amsterdam

Creatie is de basis van ons reclamebureau. Dat doen we met een hecht team van gedreven, positieve professionals op bedrijventerrein De Schinkel in Amsterdam. Deze professionals zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van B2B marketing. Zowel offline als online, van concept tot realisatie.

Scherpe KPI’s, scherpe resultaten. Ook dat is B2B marketing

We hebben vertrouwen in onze manier van werken. Daarom spreken we op voorhand af wat de doelstellingen zijn, zodat we daar achteraf op kunnen worden afgerekend. Niet voor niets werken we – onder meer – aan de hand van Data Driven Marketing (DDM) en zetten we scherpe KPI’s die we nauwkeurig in de gaten houden. En als ondernemers willen we daar ook graag aan gehouden worden.

Het B2B reclamebureau in Amsterdam dat zaken voor elkaar krijgt

Lemm en Ten Haaf /B2B voert graag de regie over jouw communicatie – in de breedste zin van het woord, zodat je merk en je merkwaarden integraal, scherp én effectief worden uitgedragen. Dat biedt grip, rust en leidt ook nog eens tot resultaat.

Graag maken we kennis met jouw organisatie en vraagstukken. Zo kunnen we kijken hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen en welke creatieve en effectieve oplossingen we kunnen bieden op het gebied van B2B marketing en communicatie. Klinkt goed? Neem contact op met Hans of Marjolein via onderstaand contactformulier of bel (020) 420 11 72.

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner

Marjolein Fritschy

Marjolein Fritschy
Account Manager / Partner