/ Reclamebureau Amsterdam

Reclamebureau in Amsterdam. Met één focus: B2B.

Wij zijn Lemm en Ten Haaf /B2B. Hét B2B reclamebureau van Amsterdam. Met maar één focus: de zakelijke markt. Dus doen we B2B marketing en communicatie ‘niet even erbij’; het is onze kracht en specialiteit. En daarin onderscheiden we ons van andere reclamebureaus in Amsterdam.

B2B branding marketing digital

Dat zorgt voor zakelijke communicatie met een aansprekend gezicht en een persoonlijke touch. We praten uiteindelijk met mensen, niet met bedrijven. En het doel is helder. We willen resultaat. Of dat nu meer zichtbaarheid is voor je bedrijf, meer merkbekendheid of keiharde conversies. En als ondernemers willen we hier ook op afgerekend worden. We geloven tenslotte in onze aanpak.

Een aantal van onze klanten:

B2B klanten

Lemm en Ten Haaf /B2B – Hét B2B-reclamebureau van Amsterdam

Creatie en strategie zijn de pijlers van ons reclamebureau. Dat doen we met een hecht team van gedreven, positieve professionals op bedrijventerrein De Schinkel in Amsterdam. Deze professionals zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van B2B marketing. Zowel offline als online, en van concept tot aan creatie.

We hebben vertrouwen in onze manier van werken. Daarom spreken we op voorhand af wat de doelstellingen zijn, zodat we daar achteraf op kunnen worden afgerekend. Niet voor niets werken we – onder meer – aan de hand van Data Driven Marketing (DDM) en zetten we scherpe KPI’s die we nauwkeurig in de gaten houden. En als ondernemer willen we daar ook graag aan die afspraken gehouden worden.

B2B reclamebureau in Amsterdam: zaken voor elkaar krijgen

Lemm en Ten Haaf /B2B voert graag de regie over de communicatie van jouw onderneming – in de breedste zin van het woord, zodat je merk en je merkwaarden integraal, scherp én effectief worden uitgedragen. Dat biedt grip, rust en leidt ook nog eens tot resultaat.

Klinkt goed? Neem contact op met Hans of Marjolein via onderstaand contactformulier of bel ons op (020) 420 11 72.

Hans Lemm

Hans Lemm
Account Director / Copywriter / Partner

Marjolein Fritschy

Marjolein Fritschy
Account Manager / Partner