Reclamebureau Amsterdam gezocht?

Lemm en Ten Haaf /B2B is een full service reclamebureau in Amsterdam. Zakelijke communicatie met een aansprekend gezicht is waar wij voor staan. Met een helder doel: resultaat! Als ondernemers willen we hier ook op afgerekend worden. Want we geloven in onze aanpak.

Lemm en Ten Haaf /B2B. Hét Amsterdamse B-to-B reclamebureau.

Creatie is de basis van ons reclamebureau. Dat doen we met een hecht team van gedreven professionals op bedrijventerrein De Schinkel in Amsterdam. Stuk voor stuk specialisten op B2B marketing-gebied. Zowel offline als online.

Wat we doen vloeit logisch voort uit de merkwaarden en doelstellingen van opdrachtgevers. Dat geldt voor omvangrijke, geïntegreerde trajecten, maar zeker ook voor kleine projecten. Wij zorgen voor opvallen en beklijven, maar dragen ook de regie voor herkenning en een consistente boodschap.

Reclamebureau Amsterdam gevonden!

Lemm en Ten Haaf /B2B reclamebureau Amsterdam voert als partner graag de regie over jouw communicatie – in de breedste zin van het woord – zodat je merk en je merkwaarden integraal, consistent én effectief worden uitgedragen. Dat biedt grip, rust – en leidt ook nog eens tot resultaat.

We vertellen je graag hoe dit in de praktijk werkt

Vragen? Lemm en Ten Haaf /B2B reclamebureau Amsterdam is bereikbaar op (020) 420 11 72.